Apartmaji Golte vas vabijo na oddih v neokrnjeno naravo

Že dlje časa iščete lokacijo v Sloveniji, kjer bi se lahko spočili in naužili naravnih lepot ter miru? Potem kliknite na spletno stran http://apartmajigolte.si, kjer si lahko rezervirate apartma na Golteh, da se spočijete in naužijete miru ter čudovite narave.

apartmaji Golte
Apartmaji Golte so prava izbira za aktiven oddih.

Apartmaji Golte so prava izbira za vas, če iščete lokacijo, kjer boste preživeli vikend oddih ali aktivne počitnice. Moderno opremljeni apartmaji so na smučišču Golte v neposredni bližini neokrnjene narave. Golte so v Kamniško-Savinjskih Alpah v okolici Mozirja. Kot že rečeno so apartmaji Golte opremljeni s sodobno kuhinjo, kopalnico, ločenim WC-jem, spalnico z zakonsko posteljo, spalnico z ločenima posteljama ter shrambo, kjer lahko odložite svojo opremo. Pod nihalko Žekovec, ki je najdaljša nihalka v Sloveniji, je gostom apartmajev in dnevnim izletnikom ter smučarjem na voljo več kot 1000 urejenih brezplačnih parkirišč za avtomobile kot tudi avtodome. Pozimi je ob lepem vremenu do smučišča možno dostopati tudi z avtomobilom, a ker je na vrhu omejeno število parkirnih mest, se priporoča uporaba nihalke.

Posamezen apartma je mogoče najeti za minimalno štiri noči, v primeru najema za sedem noči ali več, pa vam nudijo dodaten popust. V apartmajih hišni ljubljenčki žal niso dovoljeni. Sicer pa Golte z okolico nudijo obilico zimskih in poletnih športnih aktivnosti v čudoviti naravi. Pozimi so vam na voljo lepo urejene proge za smučanje in deskanje, ki so primerne za začetnike kot tudi malce zahtevnejše smučarje. V poletni sezoni pa vam je pri hotelu na voljo plezalna stena. V hotelskem bazenu se lahko poleti osvežite, pozimi pa ogrejete. Na Golteh se lahko v Krajinskem parku sprehodite po različnih poteh ali jih prevozite z električnim ali običajnim kolesom. V apartmaji Golte lahko povprašate tudi za izposojo E-koles in z veseljem vam bodo povedali, kje si jih lahko izposodite, da raziščete okolico.