Bliža se black friday 2020

Black friday 2020 je veliki dan velikih popustov in velikih nakupov, pridružite se mu tudi vi. To je dan, ki ga nekateri čakajo vse leto in si vnaprej zamislijo, kaj lepega bodo ta dan kupili, saj so cene takrat lahko zares nizke, tudi do 80 %, kar je res lep prihranek za drage izdelke. Žal ni vse znižano, samo nekateri izdelki in storitve zato previdno pri nakupu, primerjajte cene prej in na ta dan velikih popustov.  Veliki nakupovalni black friday 2020 dan bo letos 27. novembra, se pa je že začela marsikatera akcija, ki bo trajala več kakor le samo en dan.

black friday 2020

Ko se bo začel black friday 2020 bodite zgodnji tako na spletu kot tudi v živo v trgovinah, kajti zaloge bodo pošle, če ne boste pravočasno kupili svoj znižam izdelek. Letos sicer neke velike gneče ni pričakovati še posebej zaradi korona ukrepov, bo pa gotovo velika gneča na spletu in dostavne službe bodo verjetno pregorele. Splača pa se počakati na sanjski kos naše skrite velike želje nekaj časa, le naročite pa ga pravočasno.

Po velikem nakupovalnem dnevu black friday 2020 pa se bo pojavil še en tak dan, ki pa je samo na spletu in so ga izumila spletna podjetja, je pa takoj za velikim črnim petkom v ponedeljek in so ga poimenovali cyber monday, kar je odgovor na črni petek. Za potrošnike je gotovo to dobra novica, saj bodo deležni velikih popustov večkrat in bo marsikateri žep veliko prihranil.

Letos bo black friday 2020 malo drugačen od ostalih, ki smo jih bili vajeni do sedaj, tudi zaradi korona krize in previdnosti kupcev, da ne zapravljajo denarja za neumnosti ampak raje večkrat premislijo, kaj bodo kupili kar v resnici potrebujejo, kar je prav in dobro. Naj vas vodi načelo, da kupite le koristne predmete in porabite denar res pametno. Tako bo to res vaš srečen dan.