Canon servis naprav

Podjetje Fiteh ima veliko znanja o računalnikih in na splošno o sestavi serverskega okolja. Svetujejo in dobavljajo računalniško opremo in multifunkcijske naprave, kot na primer fotokopirne stroje, tiskalnike, skenerje in fakse, možen pa je tudi najem tiskalnika. Sem spada servis canon naprav, kjer za to poskrbijo izobraženi in izkušeni kadri, ki svoje znanje dopolnjujejo in izpopolnjujejo. Canon servis podjetja Fiteh je v tem smislu pooblaščen in izurjen za različna popravila opreme proizvajalca Canon. Servis in izbor opreme je lahko popolnoma domač ali posloven, izvajajo ga pa kar na lokaciji, tako, da vam ne bo potrebno hodit na samo podjetje.

Canon servis

Canon servis izvajajo celovito, natančno in kakovostno od začetka do konca, kjer so izredno zanesljivi pri svojem delu. Ukvarjajo se s prodajo izdelkov, servisom, popravili do podaljšane garancije za tiskalnike, multifunkcijske naprave, skenerje ter namizne računalnike. Oprema je tako lahko primerna za produkcijo, domače okolje, poslovanje ali tisk. Pri tem so Canon servis naprav obogatili z velikoformatnim tiskom in skeniranjem. Poleg vseh ugodnosti vam nudijo podporo programske opreme in servis trdega diska. UniFlow in Therefore nakup programske rešitve vam omogoča poprodajno servisiranje in vzdrževanje po določenih licencah. Canon servis se tako izvaja z originalnimi rezervnimi deli samega proizvajalca, sem spadajo tudi kartuše, tonerji v prahu in tekoči obliki, laserski bobni in fotopotični valji.

Ko se odločite za razna popravila in servis naprav, vam Canon servis presodi čas, ki ga bodo potrebovali, da popravijo napravo. V primeru, da popravilo ni možno v naslednjih 24 urah ali v treh dneh vam tako omogočijo nadomestno napravo. Če popravilo ni možno, kar je razvidno iz diagnostike, vam ponudijo ostale bolj ugodne rešitve. Časa za prevzem naprave imate 8 ur. Veliko je povpraševanja za Canon servis ali vzdrževanja na klik, kar pomeni, da se znesek za A4 kopije plačuje konec meseca. Tako so v ceno vključeni vsi elementi in material za opravljeno storitev.