Ergonomska nosilka boba 4g

Bi želeli, da se vaš malček v vašem objemu počuti še posebej varno in prijetno? Boba 4g nosilke so odlična izbira, saj so ergonomsko oblikovane, varne ter udobne za nošenje – tako za vas, kot za otroka. So preproste za uporabo ter vsestranske, zato jih boste lahko uporabljali na vsakem koraku. Predstavlja odlično alternativo ostalim kengurujčkom ter nahrbtnikom. Prilagaja se vsem oblikam ter velikostim, saj je izdelana iz udobnega in elastičnega materiala, ki se ne raztegne ali zmehča. Boba 4g je odlična izbira za vse starše, ki potrebujejo novo nosilko!

boba-4g

Boba 4g je, kot že rečeno, vsestransko uporabna nosilka, primerna za novorojenčke, težke od 3,5 kilogramov dalje. Hrbtišče nosilke je nekoliko višje kot pri ostalih nosilkah, ki jih lahko dobite, zato bo otroku nudila več opore vratu in hrbta. Otrok v nosilki bo tako bližje težišču starša, tako pa bo nošenje bolj udobno tudi zanju. Oblazinjene naramnice bodo poskrbele, da vas rame ne bodo bolele ali zategovale. Priročen žepek za shranjevanje bo poskrbel, da mamicam ne bo potrebno skrbeti, kam shraniti denarnico ali ključe, na zaponke na naramnicah nosilke pa lahko tudi kaj pritrdite, npr. torbico.

Nosilka boba 4g je idealna za prenašanje dojenčka, saj boste tako dobili nazaj svoj par rok. Ker lahko v njej otrok spi, doji ali pa opazuje zunanji svet, boste vi prepričani v njegovo varnost in vas ne bo skrbelo, obenem pa boste lahko opravljali vsakodnevne naloge ter mirno nadaljevali s svojim življenjem. Uporaba nosilke ima ogromno prednosti ter celo pozitivnih učinkov na otrokov razvoj, pomembno pa pripomore tudi k razvoju močne vezi med staršem in otrokom. Otroku omogočajo varno zavetje, s katerega lahko opazuje zunanji svet ter pridobiva nova znanja. Ker nosilka omogoča nošenje tako na hrbtu kot na trebuhu, dobro služi tudi nekoliko starejšim malčkom, ki se ne želijo več nositi na trebuhu.