Geberit

Podometni splakovalniki Geberit so klasika sodobna kopalniška opreme. V več kot 50 letih je bilo po vsem svetu vgrajenih na milijone podometnih splakovalnikov Geberit. Zanesete se lahko na njihovo pregovorno zanesljivost. Pred dostavo preverimo tesnjenje vsakega splakovalnika. 25 let razpoložljivosti nadomestnih delov zagotavlja dolgotranjo varnost. S podometnim splakovalniko Geberit Sigma 12 cm je mogoče splakovalno količino omejiti na 4,5 litrov. Splakovalnik je tako zgled pri porabi vode in pri porabi vode in pri ocenjevanju za pridobitev oznake WELL vedno dobi  najboljše ocene. Montažni elementi za stranišča imajo prazno cev, ki je predvidena za priključek vode za naprave. S pomočjo te cevi lahko vaš vodovodni inštalater kadarkoli naknadno montira straniščno školjko.

Nekateri montažni elementi za stranišča so dodatno opremljeni z enoto za odvajanje neprijetnega vonja, ki neprijetne vonjave absorbira in odstrani neposredno v straniščni keramiki. Široke izbire nimate samo pri aktivirnih tipkah Geberit, temveč tudi pri zanesljivi montažnih elementih Geberit za vgradnjo v steno ki so na voljo za tri različne vgradne višine in aktiviranje splakovanja od spradaj, pri nižjih vgradnih višinah pa tudi od zgoraj. Da je zagotovljena skladnost, imajo aktivirne tipke enaka imena kot ustrezni podometni splakovalniki. Izdelek z dvema funkcijama idealna rešitev za čisto in zanesljivo splakovanje keramične WC školjke ter preprečevanje stagnacije vode v cevnem sistemu. Optimalna izkoriščenost prostora brez dodatnih vgradnih delov. Aktivirne tipke ne navdušujejo samo s svojim videzom, temveč tudi s svojimi raznolikimi funkcijami, a primer z integriranim sistemom za odzračevanje neprijetnih vonjav. Odstranjevanje neprijetnih je primerno skoraj za vse aktivirne tipke.

Aktivirne tipke združujejo inteligentne funkcije z udobjem za več svežne in čistoče v kopalnici:

Splakovanje straniščne školjke brez dotikanja

Predal za vnos čistilne tablete

Odzračevanje neprijetnih vonjav

Možna površinsko izravnana integracija tipka v steno

Podometni splakovalniki sistemi podjetja Geberit so zanesljivi, neopazni in zelo trpežni ter zagotavljajo brezhibno delovanje in največje odobje.