4 najbolj priljubljeni modeli gležnarjev

Jesenski in zimski čas prinašata nekoliko bolj muhasto vreme, zato morate še posebej dobro poskrbeti za primerna oblačila ter obutev. Lepo zasnovani in barviti outfit še tako muhasto vreme hitro prežene z vaše neposredne bližine. Oblecite se v topla oblačila prijetnih barvnih odtenkov ter obujte v najustreznejšo obutev.

Kar se obutve tiče, so gležnarji zagotovo ena od najboljših izbir, ki vam jih ponuja trg. Presenečeni boste, ko ugotovite, koliko različic gležnarjev vam je v tem hipu na voljo. V naši spletni prodajalni cityfashion.si prisegamo na čim večjo pestrost. Preverite bogato paleto naših gležnarjev, obenem pa se seznanite z našimi nasveti. Tokrat vam bomo zaupali, kateri gležnarji so v tem hipu med najbolj prodajanimi pa tudi zakaj.

  1. Usnjeni gležnarji z dodatki 

Za letošnjo sezono so izjemno moderni usnjeni gležnarji, še posebej tisti s kovinskimi dodatki. Celotnemu izgledu dajo nekoliko ostrejši pridih, obenem so vrhunski za kombiniranje z najrazličnejšimi kosi oblačil.

Gležnarji iz usnja s kovinskimi in drugimi dodatki so odlična kombinacija s kavbojkami, hlačami, legicami, krili in oblekami.

  1. Gležnarji s peto

Gležnarji s peto so odlična izbira za predstavnice nežnejšega spola, k želijo biti nekoliko višje in vitkejše. Takšni gležnarji v hipu podaljšajo noge in postavo naredijo še lepšo. V tem hipu so modne zlasti širše pete. V njih lahko brez težav preživite dlje časa, ker so izjemno udobni za nošenje.

Gležnarji s peto so odlična kombinacija s hlačami, krili ali obleko. V trendu so gležnarji s peto v bordo rdeči, rjavi in rumeni barvi. TOP kombinacija so zagotovo rumeni gležnarji s črnim krilom in črno usnjeno jakno, pod katero se skriva majica v istem barvnem odtenku kot gležnarji.

  1. Piščančki

Tako kot gležnarji so tudi piščančki izjemno topli, praviloma nepremočljivi, segajo nad gleženj, udobnejši v primerjavi s škornji. Lahko celo rečemo, da so najudobnejša zimska obutev za preživljanje prostega časa v naravi.

Piščančki se odlično kombinirajo z dolgimi hlačami v vseh barvnih odtenkih ali pa s kavbojkami. Poleg se dobro poda na primer dolga pletena jopa.

  1. Visoke superge z videzom gležnarjev

Že kar nekaj časa kupce obutve izjemno navdušujejo visoke superge, ki dajejo videz gležnarjev. Kombinirate jih lahko k najrazličnejšim oblačilom. Ker segajo preko gležnja, vam zagotavljajo izjemno stabilno lego stopala. So odlična izbira tudi za nekoliko daljše sprehode.

Visoke superge z videzom gležnarjev ustvarjajo športni videz. Še posebej dobro se obnesejo v kombinaciji z bluzo in širšo majico ter kavbojkami.