Horoskop avgust 2017

Vas zanima kaj se vam bo na področju ljubezni, zdravja in denarja zgodilo v mesecu avgustu? Preberite si horoskop avgust 2017 ter se prepričajte, kdaj je najprimernejši čas za sklepanje pomembnih odločitev. Kljub temu, da smo ljudje običajno skeptični do horoskopskih napovedih, za astrološkimi napovedmi stoji več tisočletij staro znanje o premikih planetov ter ostalih zvezdnih teles, ki se gibajo v našem osončju. Astrologija opazuje njihovo gibanje ter s pomočjo merjenja aspektov med njimi napovedujejo prihodnost.

horoskop avgust 2017

Vendar ne prihodnosti, kot mislimo. Žal vse prepogosto zmotno mislimo, da lahko horoskop napove našo prihodnost. Astrološka napoved nam lahko služi enako kot nam služi ura. Tako, kot iz službe odidemo ob štirih, nam tudi pozicija različnih planetov lahko služi kot smernica v življenju. Ni nam jih potrebno upoštevati, tako kot nam tudi ure ni potrebno, a vseeno jo, saj tako službo zapustimo ob najbolj primernem času. Tudi stanje, v katerem se nahajajo osrednji planeti, nam lahko ponudi veliko vpogleda v naše življenje. Horoskop avgust 2017 nam napoveduje, da se bo Uran v začetku meseca pričel premikati retrogradno, zaradi česar bo takrat nastopil odličen trenutek, da prekinemo stare navade, ki nam niso prav nič v pomoč. Tako bo takrat čas za prenehanje kajenja, hujšanje ter spreminjanje življenjskih navad. Horoskop avgust 2017 tako napoveduje, da se bomo od tedaj naprej bolj ozirali v prihodnost kot v preteklost. To seveda ne pomeni, da ne moremo še vedno obstati v preteklosti – nudi pa nam možnost, da prenehamo misliti na ta način ter se podamo novim izzivom naproti.

Horoskop avgust 2017 kaže, da nas čaka tudi polna luna v znamenju vodnarja. Ker je vodnar znamenje avantur, sproščenosti ter svobode, bo na ta dan nedvomno veliko presenečenj. Lunino gibanje vsekakor močno vpliva na človeško vedenje, saj ima na nas enak vpliv kot ima na morje in ostala vodna telesa.