Gumijasta korita za prtljažnik ščitijo vaš avto

Korita za prtljažnik so res inovativen in koristne izdelek, ki olajša prevoz stvari, ki znajo puščati, kot so špecerija, kakšni sokovi, kozarci in podobno. Narejeni so tako, da zadržijo na enem mestu razlitje ali umazanijo, da se ne širi po vsem prtljažniku ko vozimo. Korita za prtljažnik so različnih dimenzij in so narejena povsem po naročilu in po meri vašega avta, da se res prilegajo. Z zaponkami se pripnejo na dno, zato jih je enostavno tudi odstraniti.

korita za prtljažnik

Korita za prtljažnik so narejena iz zelo kakovostne gume, ki se z lahkoto čisti. Enostavno ga vzamete iz avta, stresete ali splaknete, lahko pa ga pod pritiskom sperete in spet je kot nov. Zelo hitro se posuši in že ga lahko vstavite v prtljažnik nazaj, ki je zaradi korita ostal povsem čist in nepoškodovan.

Večina avtomobilskih prtljažnikov je prevlečenih s tkanino, ki je po možnosti še svetla in se hitro umažejo. Težko jih je čistiti, razen če tega ne naredite z globinskim sesalnikom. Vendar lahko tkanino trajno poškodujete in prtljažnik bo zgledal grdo. Če boste tak avto prodajali, mu bo znižalo ceno, čeprav z njim ni nič narobe.

Korita za prtljažnik rešujejo te probleme in povsem zaščitijo prtljažnik pred nepredvidenimi situacijami. kolikokrat se vam je že zgodilo, da se je nekaj polilo in razlilo ter streslo. Marsikdo zaščiti prtljažnik s kakšno plastično podlogo, kar sicer super deluje vendar se lahko tekočina razlije za robove te podloge.

Korita za prtljažnik pa preprečijo, da bi se taka razlita tekočina razlila preko robov in odtekla pod zaščito, ki ste jo namestili v prtljažnik. Tako bo povsem varen pred umazanijo in nikoli več vas ne bo skrbelo za prtljažnik. Tudi vam ne bo treba več plačevati dragega čiščenja, če ste bili nerodni ali pa se je kot komu drugemu v družini zgodilo, lahko tudi otroku pade sladoled.