Krepitev imunskega sistema na sodoben način

Krepitev imunskega sistema mora biti naravna s prehrano, vodo in pravilnim načinom budnega življenja. Tukaj is poglejte članek, kako poteka krepitev imunskega sistema in na kaj morate biti zelo pozorni pri tem, da ne zbolite. Dejansko je krepitev imunskega sistema pomembna takrat, ko začutite, da nekaj ni v redu, da telo ni v ravnovesju in da se virusi ter bakterije v vas preveč razmnožujejo in povzročajo težave.

krepitev imunskega sistema

Ko zbolimo, je to zaradi tega, ker je naše telo preveč zakisano in primanjkuje nekaterih snovi, drugih pa je preveč. Telo ne zmore več ločiti med zdravimi in bolnimi celicami ter enostavno podleže virusom in bakterijam, zato je potrebna krepitev imunskega sistema s pomočjo nevtralne hrane, ki ne zakisa telesa in C vitamina, ki ga je dosti v vsem, kar je zeleno ter v sadju in paprikah.

Krepitev imunskega sistema se dogaja tudi s pomočjo izvlečkov iz nekaterih rastlin, kot je na primer ameriški slamnik. z njega delajo tabletke za uživanje poleg zdrave prehrane in tudi kapljice za v tekočine. Največ težav si ljudje naredijo s tem, da uživajo preveč mastno hrano, živalsko hrano, maščobe, ki niso topne v vodi, belo moko in sladkor in druga za telo neprimerna živila.

Krepitev imunskega sistema poteka tudi s pomočjo uživanja čiste vode, gibanja na svežem zraku in v budnem življenju. To pa pomeni, da razvijate svoj potencial, se izobražujete in napredujete v smeri,  ki vam je všeč in vas veseli ter dela srečnega. Psiha precej vpliva na vaše zdravje, zato si le dajte priložnost.

Večkrat si je treba vzeti odmor in paziti, da se ne prekrite. To je za celice sabo in ne mrejo več zadrževati virusov ter bakterij. Počitek je zato enako pomemben, kot prehrana. Spanje pa sploh, ker se vaše celice med spanjem obnavljajo, drugače se hitro lahko starate in zbolite. Zato si vzemite dovolj časa za spanje.