Lektoriranje – cena za diplomsko delo je prilagojena študentski denarnici

Iščete lektorja in vas zanima cena lekture diplomske naloge? Potem ste na pravem mestu, saj vam v nadaljevanju zaupamo ceno lektoriranja v podjetju DigitPen. Kot pri vseh stvareh se tudi pri lektoriranju cenik spreminja glede na vrsto in težavnostno stopnjo besedila.

lektoriranje cena
Lektoriranje – cena je predvsem odvisna od zahtevnosti besedila.

Lektoriranje – cena je pomembna
Pri lektoriranju ni pomembno samo to, da je lektura opravljena kakovostno, ko iščete primernega izvajalca, pomembna je tudi cena storitve. V podjetju DigitPen se skušajo strankam približati tudi pri tem, da ponudijo cenovno ugodne rešitve, ki lektorju vseeno omogočajo dostojno plačilo. V vsakem primeru pa vam zagotavljajo hitro in kakovostno lektoriranje. Cena je odvisna od vrste besedila in omejen čas, v katerem je potrebno besedilo urediti.

Kakovostno lektoriranje – cena storitev
Podjetje DigitPen omogoča lektoriranje v slovenskem jeziku – cenik pa je prilagojen na težavnostno stopnjo besedila. Za pravopisno, slovnično in stilno lekturo diplomske naloge boste odšteli 1,4-1,5 € na lektorsko stran (1500 znakov brez presledkov). Pri zahtevnejši stilni lekturi diplomskega dela pa boste odšteli 2,5 € na lektorsko stran. V primeru, ko se vam zelo mudi omogočajo tudi hitro prednostno lekturo diplomske naloge, delo opravljajo tudi preko vikenda a takrat je lektoriranje – cena prilagojena. Lektoriranje – cena za splošna besedila pa si lahko ogledate na spletni strani podjetja.

Diplomske naloge in lektoriranje – cena je prilagojena študentom
Najugodnejšo ceno nudijo za lektoriranje diplomskih nalog, saj se zavedajo, da študentje nimajo neomejenega denarja, lektura njihovega zaključnega dela pa je obvezna. Da bi zaključek študija potekal s čim manj stresa, so v podjetju DigitPen oblikovali ugodne cene lektoriranja diplomskih nalog, ob tem pa ponujajo tudi možnost prevoda povzetka in tehničnega oblikovanja – tako lahko hitro in zelo ugodno uredite vse na enem mestu. Zato ne odlašajte in pošljite povpraševanje podjetju DigitPen ter se dogovorite do kdaj vam bodo naredili lektoriranje – cena bo zagotovo ugodna.