Leseni nadstreški za vsak okus!

Če želite vaš avtomobil, teraso ali vrt zaščititi pred škodljivimi zunanjimi vplivi, kot so veter, sneg ali toča, je ustrezen leseni nadstrešek, izdelan po meri, prava odločitev. Z njim boste zavarovali svojo lastnino ter se znebili strahu pred njenimi poškodbami. Zagotovili si boste tudi odlično senčilo, pod katerim boste lahko gostili poletno zabavo.

Izdelava lesenih nadstreškov pri Boštjan Golop s.p., ima ogromno prednosti. Z njihovim projektiranjem ter izdelavo imamo dolgoletne izkušnje, podkrepljene z obilico teoretičnega ter praktičnega znanja.

leseni nadstreški

Katere so torej prednosti naših nadstreškov? Leseni nadstreški se odlično podajo v vsako okolje – izdelani so iz naravnih materialov, ki ne izstopajo ter tradicionalno dopolnijo prostor, v katerem se nahajajo. Za izdelavo uporabljamo masivni les, ki vztrajno kljubuje vsem temperaturnim ter vremenskim pogojem našega podnebja, hkrati pa nam omogoča tudi odlično oblikovanje ter prilagajanje oblik, velikosti ter višine. Naši nadstreški so garantirano kakovostni ter strokovno načrtovani. Vsakega projekta se lotimo s skrbnim premislekom ter oblikujemo načrt, ki poskrbi, da bo nadstrešek imel primerno nosilnost in tako zdržal težo vseh padavin.

Vsi leseni nadstreški so v našem podjetju izdelani po naročilu. Pri izdelavi upoštevamo vaše želje in potrebe, hkrati pa vam nudimo tudi strokovno svetovanje. Nadstrešek je namreč potrebno namestiti na ustrezno mesto, poskrbeti za kovinsko podporo ter ga pokriti z dobro kritino. Izbrati je potrebno tudi primerno višino, saj je zaščita, ki jo nadstrešek nudi, zelo odvisna tudi od vpadnega kota, pod katerim lahko vanj vstopijo padavine.

Garaža ali nadstrešek? Mnogo gospodinjstev si lasti tudi garažo, ki se nahaja v notranjosti objekta. Žal je v slednji običajno premalo prostora za vse avtomobile, zato bo ustrezen leseni nadstrešek zagotovo rešil prostorsko stisko. V primeru, da garaže še nimate (ter se še odločate med različnimi opcijami), pa se vam nedvomno bolj izplača postaviti kvalitetni leseni nadstrešek. Gradnja garaže zahteva ogromno prostora ter skrbno načrtovanje, hkrati pa se skoznjo v hišo vnaša tudi veliko prahu, izpuhov ter ostale umazanije.