Uporabna multifunkcijska naprava

Današnja ponudba tiskalnikov in ostalih multifunkcijskih naprav je izredno široka, na voljo vam je multifunkcijska naprava, ki je kombinacija več naprav v eni, omogoča vam tako tiskanje, skeniranje, kopiranje, faksiranje. Vaša naloga je le ta, da sami izberete tehniko tiska.

Te naprave, so danes najbolj priljubljene, saj lahko prihranite tako prostor kot tudi denar in v kolikor potrebujete splošno multifunkcijsko napravo za, denimo vašo pisarno je izbira prav gotovo najboljša.

Povprečna multifunkcijska naprava vam nudi dobro tehnologijo tiskanja saj ima barvni multifunkcijski tiskalnik, kar vam omogoča, tiskanje, skeniranje in kopiranje. Omogočeno vam je tako barvno kot tudi črno belo tiskanje z resolucijo do 4800 x 1200 dpi, ter hitrostjo tiskanja 7,5 str/min ČB, 5,5 str/min Barvno po ISO standardu. Omenjena multifunkcijska naprava vam omogoča tiskanje na A4 formata, prav tako pa ima možnost povezave z vašim USB 2.0, mesečno lahko tako stiskate do 1000 strani, na voljo pa vanm je kapaciteta predala za 60 listov. V kolikor ste vešči tiskalniškega jezika ima omenjena multifunkcijska naprava HP PCL 3 GUI jezik. Sama resolucija kopiranja pa je do 600 x 300 dpi. Hitrost kopiranja je pri omenjeni multifunkcijski napravi 6 str/min ČB, 3 str/min Barvno po ISO standardu, kar omogoča dobro uporabo tako v domačem kot delovnem okolju. Omenjena multifunkcijske naprava ima eno leto garancije. Skeniran dokument datoteke pa ima naslednje oblike shranjevanja JPEG, TIFF, PDF, BMP, PNG.

multifunkcijska naprava

Premišljena izbira multifunkcijske naprave je zagotovo prednost, tako v domačem kot tudi v poslovnem okolje, seveda pa je potrebno pretehtati ali karakteristike naprave zadovoljijo našim potrebam uporabe, predvsem v poslovnem okolje, kjer bo naprava zagotovo večkrat uporabljena. V kolikor se odločate za nakup multifunkcijske naprave, si vzemite dovolj časa za raziskovanje ponujenih naprav, v kolikor pa imate kakršnokoli vprašanje pa se obrnite na strokovnjaki, ki vam bodo pri izbiri tudi pomagali.