Optimizacija spletnih strani Bsmart

Optimizacija spletnih strani, ki jo dela podjetje Bsmart, se lahko pohvali z njihovo učinkovitostjo. Poleg tega, da njihovi naročniki dosegajo najvišje pozicije na Googlu, podjetju plačajo samo rezultate ki so jih z optimizacijo dosegli. Nudijo nam celovito storitev optimizacije, zraven pa nadzorujejo napredek, stremijo k vsakodnevnim izboljšavam in se vsak dan trudijo, da vaša spletna stran pride na vrh Googla. Bsmart optimizacija spletnih strani je kot nalašč za tiste, ki ste tudi radi obveščeni o napredku optimizacije, ki jo delajo za vašo spletno stran.

optimizacija spletnih strani

Optimizacija spletnih strani Bsmart, se vsekakor splača vsem, ki ne da želite ampak hočete biti pred konkurenco. Tukaj ne delajo na principu oglaševanja, pa vseeno dobite veliko obiskov, obenem pa vas ljudje takoj najdejo saj boste med prvimi zadetki na iskalnikih. Tako se bo povečala tudi prepoznavnost blagovne znamke, ki jo imate, kajti višje kot se nahajate na Googlu, več imate možnosti da vas kupec najde. Če se ozremo na plačan obisk oziroma Adwords, je v primerjavi z njim organski obisk v veliki prednosti. Kupci, ki pridejo na vašo stran preko plačanega so ponavadi tam manj časa, si ogledajo manj strani. Organski obisk pa je brezplačen, zato tudi ne plačujemo dodatnih stroškov, kot ga pri Adwords. Znano je, da optimizacija spletnih strani prinaša večje zaupanje, saj kdo izmed nas ne zaupa bolj organskim rezultatom kot pa plačanim? Poleg tega pa ni nujno da smo pri plačanem oglaševanju dolgoročno na vrhu Googla, saj je vse odvisno od proračuna. Višje konverzije so torej pri organskih obiskih (4%), plačani pa dosega le en do dva procenta. Optimizacija spletnih strani se torej zelo izplača, kajti med rezultati iskanj imate potem večjo vidnost.

S tem se povzroči da je obisk boljši, stroški preusmeritve pa nizki. Bsmart optimizacija spletnih strani vam zagotavlja da so cene fiksne ter da jim plačujete samo tiste stroške, ki so vezani glede na dejanske rezultate.