Panelne ograje so odlična zaščita pred neželenimi vstopi

Želite zavarovati svojo posest pred neželenimi vstopi? Ste že razmišljali o panelnih ograjah? Postavitev panelnih ograj ne zahteva nobenih posebnih priprav, saj so povsem enostavne za postavitev. Panelne ograje so primerne predvsem za šole, vrtce, velike poslovne objekte, industrijske cone in podobne velike gradnje in posestva, uporabljajo pa se tudi za ograditev individualnih objektov. Kakor pač kdo želi. Poleg tega, da je njihova primarna naloga, da varujejo objekte pred neželenimi vstopi, so tudi zelo lepega estetskega videza. Hkrati so zelo trpežne in vzdržljive, imajo dolgo življenjsko dobo in so zelo enostavne za vzdrževanje. Če se en panel ali več panelov poškoduje, to ne predstavlja nobenega problema, saj se lahko poškodovani del enostavno in hitro nadomesti z novim.

panelne ograje
Panelne ograje sestavljajo jeklene palice, ki so debele 4/5 mm in so prašno obarvane ter vroče pocinkane. Glede na to koliko so visoke, so tudi primerno ojačane, da se ne bi začele zvijati. Okna so velika 50 x 200 mm. Tudi stebri so vroče pocinkani in prašno obarvani z UV odporno barvo. Stebri imajo kvadratno obliko in merijo 60 x 40mm. Montaža panelnih ograj nanje je enostavna in hitra.

Obstajajo tudi 2D panelne ograje, ki jih odlikuje kvaliteta, trdnost in varnost. Tudi te se lahko pohvalijo z dolgo življenjsko dobo, tehnologija premazov pa zagotavlja dolgo obstojnost izdelka. Tudi tovrstne ograje so pocinkane, njihova podlaga se premaže s tekočino, ki poveča prijem končnega zaščitnega poliestrskega UV premaza. Panelne ograje se da dobiti v različnih velikostih, vključno s stebri in pritrdilnimi materiali. Ker te ograje vsebujejo dvoje vodoravnih žic, so stabilne in trdne.

Vse vrste panelnih ograj je možno namontirati direktno v zemljo, a je zato treba stebre pritrditi v betonske temelj. Dosti hitreje in enostavneje je te ograje namontirati na že obstoječe betonske škarpe ali kakšno drugo utrjeno podlago. Vse vrste ograj lahko uporabite tudi za ograditev prostora za domače živali ali v kakšne druge namene.