Vsestranski talent za enakomerne rezultate

Živimo v časih, ko obisk naše najljubše vrhunske restavracije žal ni mogoč. Zato se preizkušamo v peki in kuhi takšnih ali drugačnih jedi, ker pa to ni vedno enostavno in preprosto, kot to izgleda v kuharskih oddajah je Miele razvil vrhunsko rešitev. Rojstnodnevna zabava, romantični zmenek, kosilo za starše, večerja s prijatelji – vse to lahko organizirate v domači kuhinji. S parno pečico z mikrovalovi lahko kar naenkrat pripravite jedi, ki so se včasih zdele nedosegljive in neobvladljive. Odkrivate lahko nove odtenke okusov in hkrati pripravite slasten meni z več hodi – postanite pravi kuharski mojstri.

 

Naj bodo vaše jedi domiselne, edinstvene in slastne

Parna pečica z mikrovalovi izpolni sanje vsakogar, ki rad uživa v dobri kulinariki, saj je razvita za brezhibne in popolne rezultate. Zajema klasično in zmogljivo parno pečico v enem aparatu, omogoča pa kuhanje v pari, pečenje na žaru, peko in še mnogo več. Kakršnokoli domiselno jed boste želeli pripraviti, bo Mielejeva pečica poskrbela, da bo vaš obrok okusen in natančno dodelan. Izberete lahko katerega izmed vnaprej predlaganih programov kuhanja, ki vam omogočajo, da hkrati pripravite med seboj zelo različne sestavine. Tako boste prihranili na času, obenem pa boste jedi dodali kanček edinstvenosti in domiselnosti.

Parna pečica Miele kot idealna dopolnitev pečice in kuhalne plošče skrbi za najboljše rezultate kuhanja. Pripravo jedi vam olajšajo hitro segrevanje in kuhanje ter enakomerna porazdelitev pare – to omogočajo zmogljiv zunanji uparjalnik (3,3 kW) in posebna razporeditev in usmerjenost dveh parnih šob DualSteam. Od razkuhanosti ali prepečenosti se lahko v trenutku poslovite, svojo kuhalno ploščo pa lahko praktično nadomestite s pečico. Raziskujte široko paleto mešanic različnih okusov in dovolite, da v vaši kuhinji zadiši kot v pravi gurmanski restavraciji. Naj vam tekne!