Šotori pod modrim nebom

Kampiranje je hoditi v naravo in tam prespati za kakšno noč. Je zelo zabavno, tja se odpraviš s osebami, ki so ti pri srcu. Vendar za zabavno kampiranje je potrebno imeti sabo pravo opremo. Če gremo na kampiranje tam nimamo več hiš zato se moramo znajti,  da bomo imeli streho nad glavo. Obstaja pa še druga možnost in ta je Kamp šotori. Šotori so odlična izbira za pustolovke ljudi, ki si morajo hitro postaviti streho nad glavo.

šotoriŠotori so prvi korak k pravemu kampiranju. Obstaja veliko vrst šotorov. Šotoroi so lahko majhni, veliki, različnih oblik in ali so namenjeni za hladne ali tople mesece. Pri nas dobite vse to na enem mestu. Ko se odločamo za nakup šotora moramo gčedati na to koliko oseb ga bo v povprečju uporabljalo. Večji ko so več prosotra boste imeli v njih. Pomembno je tudi glede opreme, ki pride poleg šotorov. Ali hočemo poleg šotora imeti še senčnik itd. Šotori so zelo uporabni. Lahko se jih uporablja za otroško igro ali resno kampiranje.

Pri nas prodajamo te  vrste šotorov in sice funkcionalne šotore, otroške šotore, šotoer za dve osebi. Šotori za tri osebe, šotori za 4 osebe, šotori za 5 oseb in šotore za plažo. Vsak od šotorv ima svoje prednosti in slabosti. Funkcionalne šotore se uporblja, kot dodatek pri camp prikolicah in avtodomih. Otroški so večino primerni za senco ali mogoče, da otroci zunaj na dvoršču preživijo noč. Šotori za več oseb so prostornejši. Za več oseb kot so bolj prostorni so. Problem pri večjih šotorih je to, da postjajo čedalji težji za postavitev in zavzamejo več prostora tako zloženi, kot postavljeni.

Šotori, ki so na voljo na naši spletni strani so kvalitetni in od znanih proizvajalcev. Vse šotore lahko naročite pri nas kar preko spleta. Lahko nas tudi kontaktirate na telefonsko številko +386 (1) 721 45 88 ali pošljete e-mail sporočilo na info@camp-ing.si. Vse za šotore na camp-ing.si