Stilska lesena sončna očala

Vsak si želi do bi izgledal dobro in da bi imel unikaten stil. Sončna očala so res odličen modni dodatek ampak če si želimo biti unikatni in iztopati od vseh ostalih, pa potrebujemo očala ki niso prav takšna kot vsa ostala očala. Lesena sončna očala so res edinstvena sončna očala ki izgledajo odlično in se podajo skoraj vsakemu stilu oblačenja. Poleg dobrega izgleda pa tudi zaščitijo vaše oči pred nevarnimi sončnimi žarki.

Lesena sončna očala so največkrat narejena ročno saj so naprave premalo natančne za izdelavo lesenih očal. Izdelujejo jih strokovnjaki ki so zelo natančni in poznajo lastnosti lesa ki ga obdelujejo. Šipice teh očal so narejene kvalitetno in nas ščitijo pred nevarnimi sončnimi žarki, imajo zaščito UVA in UVB. Izbiramo si lahko med nekaj vrstami les, vsak les ima svoje barvne odtenke in tako se bodo  lesena sončna očala lažje in lepše podala vašemu stilu. Poleg vrste lesa si lahko izbiramo tudi barvo šipice, naketere so modre druge črne in podobno.

lesena sončna očala

Lesena sončna očala so lahko iz naravnega lesa ali pa iz bolj zanimivih recikliranih skateboard plošč, tako dobijo zanimiv odtenek barv z črto ki se odlično poda h različnim stilom. Očala narejena iz rabljenih skatbord plošča pa imajo tudi nekaj zgodovine kar je tudi zanimivo za večino ljudi poleg tega pa so s tem reciklirali nekaj lesa.

 Če si želite kupiti svoja lesena sončna očala obiščite zgornjo povezavo ki vas vodi do spletne strani kjer prodajajo različna lesena očala izdelana ročno in vsa od njih imajo priloženo krpico za čiščenje in ročno narejeno leseno škatljico za shranjevanje očal. Poleg tega pa vas vsa njihova očala ščitijo, z UVA in UVB zaščito proti nevarnimi sončnimi žarki.