Vpišite se na tečaj italijanščine

Tečaj italijanščine po metodi superlearning Karnion je visoko cenjena metoda učenja tujega jezika, ki je podrobneje predstavljena tudi na spletni strani https://www.karnion.si/tecaj-italijanscine/. Metoda že dobrih 25 let udeležencem jezikovnih tečajev prinaša zavidljive uspehe na področju učenja tujih jezikov. Če se odločate za tečaj italijanščine in se želite jezika naučiti kar do štirikrat hitreje kot s sklasičnimi metodami učenja, potem je Karnion pravi naslov za vas.

tečaj italijanščine

Učenje tujega jezika na naraven način

Metoda učenja jezika Superlearning je kombinacija poslušanja v alfa stanju in individualnega pogovora s profesorjem. Alfa stanje je stanje naše zavesti, v katerem vsebine pomnimo kar štirikrat hitreje in si jih tako vtisnemo v naš dolgoročni spomin. Znano je, da je za uspešno pomnenje tujega jezika, bolj kot sama konverzacija, pomembno predvsem poslušanje. S poslušanjem se namreč naučimo novih besed, ki jih nato uporabljamo pri konverzaciji.

Sistem te vrste učenja tujih jezikov temelji na najnaravnejši obliki učenja, ki smo ji bili izpostavljeni že kot majhni otroci. Svojega maternega jezika smo se namreč priučili s poslušanjem svojih staršev, šele nato smo naučeno začeli tudi govoriti. Točno na tak način pa poteka tudi tečaj italijanščine Karnion. Bistveno je namreč, da pri seznanjanju s tujim jezikom uberemo najnaravnejšo obliko učenja.

Karnion ponuja tečaj italijanščine za popolne začetnike, učenje poslovne italijanščine, nudijo pa tudi priprave na različne izpite tega spevnega jezika. S pomočjo superlearning programa tečajniki hitro osvojijo aktivno poslušanje, slišano in naučeno pa nato uporabljajo na urah konverzacije. Za razliko od klasičnih tečajev, ki do nivoja B2 predvidevajo 800 učnih ur, metoda Karnion pa le 200. Razlog za tako hitro in uspešno učenje je premišljeno sestavljen program učenja italijanščine, ki temelji na naravni obliki učenja jezika.

Po 40 urah boste že lahko odpotovali v to prekrasno deželo dobre hrane in vina ter se sporazumevali v osnovnih življenjskih situacijah. Poleg osnov pa vam ponujajo tudi program specifičnih vsebin – Italija je kulturno in umetnostno bogata dežela, ponuja pa tudi številne poslovne  priložnosti, zato se je smiselno naučiti tudi poslovne rabe italijanskega jezika. Svojim ušesom privoščite antistresno jezikovno potovanje v alfa stanju, vi pa ob tem svoje znanje obogatite za še en dodaten jezik.