Ukanc apartmaji so čudovita pravljica v najlepši naravi pri nas

Ukanc apartmaji so v osrčju Slovenije v Bohinju. Ukanc apartmaji na čudoviti lokaciji vas čakajo vse leto, da preživite v njih nepoznane počitnice. Poleti lahko kolesarite, hodite, plavate v jezeru, veslate, obiskujete gore in še marsikaj, prepustite se kulinaričnim užitkom in masažam. Pozimi pa lahko drsate in smučate v okoliških hribih v prečudoviti pravljici in se naužijete svežega zraka ter rekreacije, kolikor vam srce poželi. Včasih človek potrebuje odmor in počitek. Če ga preživite v miru z družino, sami ali s prijatelji, je to res dragocen čas, ki ga ne boste zlepa pozabili.

Ukanc apartmaji
Ukanc apartmaji so zgrajeni na novo v sodobnem stilu, vendar imajo velik pridih domačnosti, ker so preprosti in z opremo, ki jo potrebujete, ter narejeni iz lesa, ki je človeku prijazen. Les je topel zato ne boste veliko ogrevali pozimi tudi , če je mraz, poleti pa vas bo varoval pred vročino, ki je v teh krajih ni prav dosti, saj slovi po osvežujočih plohah. Imeli boste lastno parkirišče, lastne sobe in internet, da boste po potrebi lahko se zabavali ali tudi kaj naredili. Vse to in še več nudijo kakovosti Ukanc apartmaji v Bohinju.
Morate se prej naročiti, saj so precej zasedeni, saj so ti apartmaji znani med tujimi gosti. Da ne boste razočarani, ko boste hoteli biti tam, pa ne bo prostora. Sprejemajo pa turistične bone, zato bo nastanitev lahko cenejša in to seveda preverite, če niste še porabili teh bonov. Ukanc apartmaji so izjemno čisti in dezinficirani, preden pridete, zato so povsem varni in jih očistijo, ko odidete ter razkužijo. Po potrebi vam lahko menjajo brisače in posteljnino, dobite lahko tudi dodatno posteljo za otroke, za dojenčka ali za prijatelje in družino, če vas je več.
Pridite na kratek izlet in na ogled, na internetu pa boste videli notranjost, kako je super urejena in prostorna ter svetla. Pa seveda domača. Lahko boste ob pristnem ognju in večeri bodo še bolj pravljični.