Aluminijaste ter PVC ograje podjetja Žugič

Premišljena izbira ter kakovostna izvedba ograje je zelo pomembna, kadar želimo ograditi naše posestvo ter s tem vzpostaviti višjo raven zasebnosti in varnosti. Vsako poslovno, pa tudi domače posestvo potrebuje ograjo, da se določi meja med javnim ter zasebnim ter se z njo opozori, da v ta prostor nima dostopa prav vsak. Vstop je mogoč le skozi vrata – na ta način ima lastnik odličen pregled nad ljudmi, ki vstopajo ter izstopajo, po želji pa jim lahko vstop tudi prepove.

V podjetju Žugič – http://www.zugic-sp.si izdelujemo ograje iz aluminija ter PVC letvic, pa tudi iz kovanega železa ter inox materiala . Alu ter PVC različice so trenutno na trgu ene izmed najbolj iskanih,  saj oba materiala nudita visoko kakovost in dolgotrajno vzdržljivost. Prav tako ne potrebujeta nobenega vzdrževanja (razen čiščenja) ter omogočata zelo ugodno končno ceno. Tako ALU kot PVC ograje so odporne na zunanje vremenske ter temperaturne vplive. Vsako izmed ograj bomo v našem podjetju izdelali popolnoma po vaši meri – to pomeni, da lahko izbirate med različnimi materiali, ki jih nato nadalje obdelamo glede na vaše želje in potrebe. Prilagodimo lahko velikost, širino, dolžino, obliko ograj ter v železne, nerjaveče in ALU ograje dodamo tudi steklene, pleksi ali lesene dodatke (med prečke, to je priporočljivo storiti tudi zaradi same varnosti).

ograje

Za vse nasvete, strokovno svetovanje ter naročila smo vam na voljo preko telefonskega kontakta in elektronskega naslova, z ugodno ponudbo pa bomo z veseljem odgovorili tudi na vaše povpraševanje preko spletnega obrazca, ki ga najdete na naši spletni strani. Izberite naše podjetje, saj ponujamo celostne storitve. Tako vam ne bo potrebno iskati več različnih izvajalcev. Po opravljenem pregledu vam nudimo nadaljnje svetovanje, nato pa pripravimo ponudbo ter izvedemo montažo želenih elementov. Čeprav se sedež podjetja nahaja v Šmarjah, svoje storitve opravljamo po celi Sloveniji, zato nas kontaktirajte še danes!