Električno kolo Cube je prvak med e-kolesi

Električno kolo Cube, kot tudi ostala kolesa, pomagajo rešiti okolje, zdravje in denarnico. Z vožnjo z električnim kolesom Cube ne boste samo prihranili denarja, pač pa boste spoznali novo udobno vožnjo in se boste za krajše poti posluževali vse manj avtomobilov. Nakup električnega kolesa Cube se vam dolgoročno vsekakor izplača in je najboljša naložba za prihodnost!

Električno kolo cube

Zakaj je električno kolo Cube najboljša znamka na svetu?

Električna kolesa Cube izdelujejo in sestavljajo na Bavarskem v Nemčiji. Ta cenovno ugodna električna kolesa ponujajo neverjetno vrednost in zmogljivost. Vsako električno kolo Cube je opremljeno z večkrat nagrajenimi Boschevimi sistemi za pomoč pri pedalih za srednji pogon za natančno in človeku udobno izkušnjo vožnje.

Električno kolo Cube je začetek nove ere. Z vso zabavo rednega kolesarjenja, vendar z dodatno podporo električnega motorja in pogonskega sklopa, je paleta e-koles primerna za različne vrste kolesarjenja, od novega gorskega kolesarskega izziva do hitrejšega mestnega cikla.

Električno kolo Cube – kaj vam ponuja

Pojdite, kamor koli, vozite, karkoli – to je preprosta obljuba hibridnega kolesa Cube s polnim vzmetenjem. Boscheva zasnova moči in zasnova vzmetenja Cube skupaj izboljšujeta udobje, razširjate domet vožnje in širše možnosti vožnje.

Ne glede na to, ali iščete kolo, ki bi ga podvojili na dnevnih potovanjih in raziskovanju vikendov, ali terenskega spremljevalca, ki vam bo razširil obzorje, vam ponujamo hibridni hardtail Cube.

Alpe niso nič takega, kar bi navdihnilo navdušenega kolesarja. Velike gore, gladke ceste, visoki prelazi in epski pogledi – to je izziv človeka in stroja v primerjavi z gravitacijo in geologijo in tako zvabi kolesarje v svoj razgibani objem.

Cestne dirke imajo dolge načrtovane kilometre. To je razlog, da uporabite električno kolo Cube Hibrid, saj ne žrtvuje elegance za funkcionalnost. Tako močan, kot je njegov pogonski sistem, je brezhibno vgrajen v lahek, učinkovit in udoben okvir. Vozite z motorjem ali vozite brez njega – izbira je vaša. Kakor koli že, vožnja je edinstvena.

Električno kolo Cube – neskončna zgodba gorskih koles

Cube je najbolj znan po svojih gorskih kolesih, ki še naprej pomagajo skupnosti, ki se vozijo po gorskih stezah, da premaknejo vedno znova nove meje in s tehnološkimi izboljšavami poskrbijo za razna presenečanja, večjo zmogljivost in funkcionalnost.

Z natančnim upravljanjem motorja, ki se sproži točno takrat, ko ga potrebujete, vam to električno kolo Cube, gorsko seveda, omogoča, da se spopadate z bolj zapletenim terenom in bolj strmimi vzponi.

E – gorska kolesa Cube so na voljo tako v trdem kot v polnem podvozju. Hibridni trdi repi so odlična izbira za zmerne poti, vgrajeni motor pa pomeni, da lahko svoje električno kolo Cube enostavno prilagodite za vožnjo med tednom.

E – gorska kolesa Cube hardtail lahko združite z motorjem Active ali Active Plus. Za večje strme pustolovščine poskrbijo hibridna kolesa Cube s polnim vzmetenjem.

Veliko okvirjev je povezanih z visoko zmogljivim motorjem CX, tako da vam med strmimi vzponi ni treba skrbeti za izgorelost. Ta kolesa imajo tudi popoln sistem vzmetenja, zaradi katerega so kolesa Cube v zadnjih 25 letih postala priljubljena v skupnosti gorskih, cestnih, mestnih in tudi ženskih koles.