Ročne in avtomatske etiketirke nalepijo etikete hitro in natančno

Etiketirke so lahko ročne ali avtomatske in jih dobite tukaj https://labfill.eu/etiketirke/. Ročna etiketirka vam bo olajšala delo z lepljenjem in tiskanjem etiket na izdelke. Strojne etiketirke so majhni stroji, na katere postavite embalažo, kot so steklenice in sami nalepijo ter opremijo etikete na izdelke hitro ter natančno. To vam bo bistveno olajšalo vašo proizvodnjo in jo pohitrilo. Embalaža pa ima danes vsa etikete, od takih, ki povedo, kaj je v njej do takih, ki imajo podatke iz deklaracije. Etikete imate lahko natisnjene že na kolutu ali pa jih stroj natisne sam, kakor ga nastavite.

etiketirke

Strojne etiketirke so seveda namenjene tistim, ki imate več embalaže za polepiti z etiketami. Če imate malo proizvodov, se vam bolj splača kupiti ročno etiketirko, ki jo nastavite in z njo delate tako, da jo držite v roki ali pa jo imate na podstavku. Ročna etiketirka je dejansko majhen tiskalnik, ki lahko  natisne vse vrste grafik, fotografij in napisov. Natisne pa lahko različne kode in črte ter matrične pike. Vnos slik, grafik in kod je izjemno enostaven.

Avtomatske etiketirke pa se ločijo v dve veliki skupini in sicer je ena vrsta za okroglo embalažo in druga za kvadratno. Obe etiketirki sta zelo hitro ni natančni ter enostavni za upravljanje. Nabavite lahko tudi take etiketirke, ki zmorejo etiketirati več vrste in oblik embalaž. Dejansko morate zelo dobro premisliti pri proizvodni liniji, kako boste pakirali svoje produkte in kaj vam najbolj pride prav ter je cenovno tudi sprejemljivo.

Med seboj se razlikujejo po velikosti, teži, hitrosti lepljenja in natančnosti lepljenja etiket. Treba je tudi vedeti, ali bo embalaža dovolj velika za tak stroj ali je prevelika. Če želite imeti kvaliteten stroj, se pozanimajte pri prodajalcu, kateri je za vaše potrebne najboljši. Predstavil vam bo najboljše možnosti. Stroj kupite tam, kjer vam zagotovijo tudi redni servis in rezervne dele.