Gibljive cevi iz inoxa

Eden od pomembnih delov izpuha so med drugim tudi gibljive cevi. Narejene so iz inox materiala njihova naloga pa je amortizacija tresljajev in vibracij, ki nastajajo med samo vožnjo. Glavna naloga je da uravnavajo spremembe naklona motorja tako da je izpuh manj obremenjen. Če gibljive cevi niso kakovostne ali pa jih  celo ni obstaja nevarnost, da izpuh poči in povzroči škodo. Več o izdelku gibljive cevi si preberite na spletni strani:http://www.auspuh-novak.com/gibljive-cevi/.

Eno od podjetji, ki nudi kakovostne gibljive cevi je tudi podjetje Novak, ki ima na zalogi kar 2 vrsti cevi.  Prve so tro slojne druge pa štiri slojne razlika med njimi je cenovna ugodnost za tro slojne, ki so prepletene in štiri slojne, ki so zaprte in bolj vzdržljive vendar malo dražje. Vse cevi so primerne za vse vrste vozil sami pa morate izbrati med tema dvema tipoma gibljivih cevi. Gibljive cevi so različnih velikosti kar pomeni, da je treba biti pazljiv pri izbiri tistih pravih cevi za vaš izpuh.gibljive cevi

Torej gibljive cevi so pomembne zato je prav, da pri nakupu le teh ne varčujete z denarjem. Dobra cev bo ostala prožna tudi ob pregrevanju motorja in nebo počila. Gibljive cevi morajo biti kakovostne ravno zato, da nas na pustijo na cedilu. Motor se med vožnjo malček premika kar bi lahko pri statičnih ceveh povzročilo, da bi se krivile in pokale to pa pomeni samo večjo škodo za vas in vašega jeklenega konjička. Če imate še kakršnakoli vprašanja v zvezi z tem katere gibljive cevi bi bile bolj primerne za vaš avto lahko kontaktirate podjetje Novak na email naslov: izpusne.cevi@siol.net in z veseljem vam bodo odgovorili in svetovali kaj je najbolje za vaš avto ter kaj se vam splača.