Igrača kamion prekucnik znamke Bruder

Igrača kamion prekucnik znamke Bruder obstaja v številnih izvedbah. Poleg posnemanja različnih originalov, obstaja kamion prekucnik Bruder v različnih velikostih, številu dodatkov in opreme ter drugih podrobnostih. Kot vse igrače Bruder se kamioni prekucniki Bruder odlikujejo po izjemni kakovosti izbranih materialov, prefinjeni izdelavi, pozornosti do podrobnost, funkcionalnosti ter velikem številu odličnih ocen ocenjevalcev.

igrače bruder

Med manjše igrače Bruder  sodi kamion s pokrito prekucno prikolico. Izdelan je v merilu ena proti sedeminosemdeset, v dimenzijah izraženo dvesto deset krat petinsedemdeset krat petinštirideset milimetrov. V enakem merilu je izdelan demper prekucnik Volvo. Njegove dimenzije so sto enaintrideset krat štiri in štirideset milimetrov. V merilu ena proti šestnajst nudijo igrače Bruder na temo kamion prekucnik večjo izbiro.

Tipični ameriški kamion prekucnik Mack obstaja v dveh izvedbah. Prva je kamion prekucnik Mack Granite Halfpipe, druga pa kamion prekucnik Mack. Oba odlikujejo neverjetne podrobnosti z originalom, narejena sta iz visokokakovostne plastike ter primerna za igro na prostem ali v zaprtem prostoru. Igrače Bruder je zaradi kompatibilnosti lahko enostavno funkcionalno in estetsko združiti z obema kamionoma prekucnikoma.

Kamion prekucnik Scania Bruder odlikujejo neverjetne podrobnosti z pravo serijo R švedskega proizvajalca. Vrata je moč odpreti, ogledala zložiti, za popestritev igre je mogoče dodati svetlobno zvočni modul. Kamion prekucnik MAN Bruder obstaja v dveh izvedbah. Kot samostojen kamion prekucnik ter v kombinaciji z traktorskim nakladalnikom FR 130. Kombinacija prekucnika MAN in nakladalnika FR 130 je v podrobnosti zasnovan posnetek vsakdanjih aktivnosti na tem področju.

Kamion prekucnik MAN Bruder ima na treh straneh zložljive stranice, kar omogoča natovarjanje v vseh smereh. Korito se prekucne ter po potrebi zaskoči. Za večjo zabavo se lahko kamion prekucnik MAN Bruder lahko opremi z svetlobno zvočnim modulom. Nakladalnik FR 130 Bruder ima gibljivo prednjo os in popolnoma funkcionalno roko, katero je mogoče fiksirati.  Kamion prekucnik Mercedes Actros Bruder odlikujejo moč robatost in učinkovitost.