Kombuča recept za imunski sistem

Vsi v svojem življenju iščemo razne recepte in ideje kako okrepiti svoj imunski sistem ter samo zdravje. Posebej v mrzlih dneh nam imunski sistem malo pade, takrat je še posebej pomembno, da ga z čim okrepimo prav tako je to pomembno za naše zdravje. Najbolj pomembni so tudi takrat razni napitki. Zato iščemo kateri napitek je tak in če pogledamo na spletno stran nam vrže kar nekaj zadetkov za kombuča. To sem se jaz tudi takrat vprašala kaj sploh to je, to je najbolj osvežilna pijača za naše zdravje, ki jo lahko pijemo čez celo leto.

Kombuča recept najdete na spletu, vam bo hitro pokazalo kaj morate narediti, da dobite ta napitek. Samo ime je lahko rečemo kar čudno, kdo si je ime za ta napitek izmislil je imel idejo. Sam napitek lahko si privarite sami brez kakršni koli težav. Z napitkom boste izboljšali duševno in telesno počutje svojega telesa. Kombuča recept najdete tudi v zgornji povezavi, najpomembnejša sestavina samega zdravega napitka je kombuča. To so, kot eni probiotiki za naš organizem, nekateri pravijo, da je to tudi goba. Ampak to ni prava goba, kot jo poznamo, to je sluzasta snov, kot ena palačinka, saj se kar dolgo razvija.

kombuča recept

No pa da na kratko povemo kaj rabimo za kombuča recept, da nam bo vsem lažje vse razumeti. Rabimo fermentiran črni čaj, lahko ga mešamo z zelenim čajem. Vse je odvisno od vas kateri vam je bolj všeč in vam bolj prija. Poleg dodate sladkor in seveda vodo. Sam kombuča recept, ki je res lepo napisan si preberite na spletni strani in se točno držite navodil. Boste videli, da vam bo uspelo, saj ni tako zapleteno, kot je sama beseda. Napitek, ki vas bo očaral mora imeti res dober vonj ter sam okus. Ne rabite ga pit samo v zimskem času, brez težav se lahko pije čez celo leto.