Krtače za lase za vrhunsko nego

Pravilna nega las je pomembna tudi v domačem okolju. Zgolj občasni obiski frizerja namreč za zdrave in sijoče lase niso dovolj. Kvalitetne krtače in glavniki bodo poskrbeli za lep videz in strukturo lasu, hkrati pa bodo pripomogli k urejeni pričeski. Svetujemo vam, da se po krtače za lase odpravite v specializirano frizersko trgovino, kjer posebno pozornost namenjajo prav izbiri nadvse kakovostnih izdelkov za vaše lase. Tam vam bodo znali tudi svetovati, saj vsaka krtača ni primerna za vsak tip las. Posebno pozornost pri izbiri ustrezne krtače je potrebno nameniti suhim, tankim in poškodovanim lasem. Z dodatkom kakovostnega negovalnega sredstva, prave krtače in rednih obiskov pri frizerju pa bodo tudi najbolj poškodovani lasje zopet zasijali v vsem svojem glamurju.

krtače za lase

Investirajte v dobre krtače za lase

Dobre krtače za lase so eden izmed najbolj pomembnih pripomočkov čisto vsakega frizerskega mojstra. Zares profesionalna krtača namreč bistveno olajša samo frizersko delo. Potrebno pa je izbrati tako, ki omogoča kar najboljši oprijem, s tem pa je zagotovljeno ustrezno oblikovanje las in pričeske. Ker pa frizerja ne obiščete vsak dan, si je potrebno zagotoviti dobre pripomočke tudi za nego las doma. Pri podjetju Golcom d.o.o. lahko izberete svojo profesionalno krtačo, s pomočjo katere boste lahko vaše lase negovali čisto vsak dan. Spremembe pa boste zagotovo zelo hitro opazili – lasje bodo namreč mehkejši, svilnati in veliko bolj voljni ter sijoči.

Izbirate lahko med klasičnimi krtačami za vsakodnevno česanje in tistimi, namenjenimi kodranju, glajenju in valovanju las. Te vrste krtač so lahko ionske, bakrene ali keramične. Tako se uspešno upirajo statiki in las ne elektrijo, hkrati pa zahvaljujoč materialom, ki jih sestavljajo, zelo dobro ohranjajo toploto in ustvarijo popolno pričesko.

Če si tudi vi želite biti urejeni, hkrati pa poskrbeti za zdravje vaših las, potem je odločitev za profesionalno krtačo zagotovo nujna. Poskrbite zase in zablestite z zdravimi in negovanimi lasmi.