Kvalitetno lektoriranje diplomskih nalog

Ali potrebujete kvalitetno lektoriranje diplomskih nalog? V primeru, da je temu tako se lahko obrnete na lektorsko in prevajalsko agencijo DigitPen, ki bo poskrbela za vse odpravljanje pravopisnih napak, natančno preverjanje slovnične pravilnosti, po željah pa poskrbijo ali prilagodijo tudi stilne popravke, vendar na tak način, da ne spremenijo izvirnega sloga avtorja.lektoriranje

Lektoriranje diplomskih nalog je vsekakor pomembno, saj morajo biti slovnično in pravopisno dovršene. Pomembno pa je tudi, da so diplomske naloge tehnično pravilno oblikovane po navodilih posamezne fakultete. Lektoriranje diplomske naloge je potrebno predati v roke nekomu, ki to obvlada in mu je za zaupati, saj je diplomska naloga tudi neke vrste uraden dokument in mora biti zgledno in dovršeno lektoriran.

V kolikor potrebujete lektoriranje diplomske naloge lahko na elektronski naslov lektorske agencije DigitPen pošljete povpraševanje. V najkrajšem času vam bodo odgovorili z ugodno ponudbo. Določijo način dela, ceno in rok vrnitve vaše diplomske naloge, kateri pa običajno traja približno od 2 – 3 dni. V kolikor vam ponudba ustreza jim pošljete diplomsko nalogo v Wordovi datoteki in oni takoj začnejo z delom. Previdni morate biti, da diplonske naloge ne pošljete v PDF obliki, saj le ta za letkoriranje ni primerna, ker se vanjo ne da vnašati pravopisnih popravkov. Vsi lektorji zaposleni pri agenciji DigitPen imajo ustrezno izobrazbo, ki jo lahko tudi dokažejo s kopijo diplome, brezplačno pa vam izdelajo tudi potrdilo o opravljeni lekturi oz. podpišejo obrazec o lektoriranju vaše fakultete.

Lektoriranje diplomske naloge je tako oddano v zelo zaupne roke, saj so vsi vaši podatki ter vsebina naloge zaupni in skrbno varovani. Pred začetkom lektoriranja pa se z avtorjem tudi posvetujejo o morebitnih posebnih pričakovanjih, ki pa so lahko odvisna od zahtev posamezne fakultete oz. mentorja ali avtorja diplomske naloge. V vsakem primeru pa imajo posluh za stranke in se neizmerno trudijo, da so stranke zadovolne z njihovimi storitvami.