Podaljški za lase prinašajo željeno dolžino ali gostoto las

Si želite daljše ali gostejše lase, pa tega nikakor ne morete doseči? Podaljški za lase vam to omogočajo, pravzaprav lahko že sedaj opravite nakup preko spleta in si zagotovite videz las, kakršnega ste si vedno želeli. Namestitev lasnih podaljškov je tako enostavna, da lahko to storite kar doma, brez pomoči frizerja. Vse, kar morate storiti je izbrati pravilen odtenek barve in strukture las, da se bodo podaljški za lase najbolje zlili z vašimi naravnimi lasmi.

podaljški za lase

Poznamo naravne in sintetične lasne podaljške
Podaljški za lase so narejeni iz človeških las ali pa sintetičnih vlaken. Izbira je povsem poljubna, obstajajo pa med njima razlike. Lasni podaljški se torej razlikujejo po materialu, iz katerega so sestavljeni. Naravni so torej človeškega izvora, ki so bili podarjeni pri striženju. Sintetični podaljški pa so umetno narejeni iz sintetičnih vlaken, ki posnemajo človeške lase. Druga opazna razlika med njima pa je cena, naravni podaljški so precej dražji od sintetičnih, saj jih je težje dobiti. Višja cena pa prinaša daljšo življenjsko dobo, ta je pri naravnih podaljških okoli enega leta, pri sintetičnih pa od 3 do 6 mesecev, odvisno od uporabe in nege.

Kateri podaljški za lase so najboljši za vas?
Pri izbiri podaljškov je najpomembneje, da so lasni podaljški kar se da podobni vašim naravnim lasem. To se nanaša na barvo in strukturo las, slednje pomeni, ali so vaši lasje ravni, valoviti ali skodrani. Navadno je za nakup na voljo ogromno različnih odtenkov barv, zato boste zagotovo našli tiste, ki so najbolj podobni barvi vaših las. Na spletni strani priloženega linka, pa lahko zaprosite za pomoč pri izbiri odtenka. Pošljete jim sliko svojih las na naravni svetlobi in dobite nasvet o najprimernejšem odtenku podaljškov. Tako si boste zagotovili lasne podaljške, ki se bodo z vašimi lasmi lepo zlili in vam omogočili željeno pričesko.