Kako izbrati prave sedežne garniture za vsak prostor?

Sedežne garniture so super uporaben kos pohištva v vsaki pisarni in doma v vseh prostorih za počitek, odmor ali delo. So različnih velikostih in oblikah, materialih in barvah. Ker pa niso za enkratno uporabo in je dobro, da so udobne ter lepe na pogled, izberite sedežne garniture visoke kakovosti, saj boste z njimi izjemno zadovoljni ter bodo trajale dolgo časa brez, da bi spremenile svoje prvotne lastnosti, kot so udobje in barva.

sedežne garniture

Moderne sedežne garniture lahko zlagate kot legokocke v vse smeri in položaje. Iz njih lahko naredite sedežno garnituro v eni vrsti lai kotno v eno ali v drugo stran. Lahko jih postavite tudi v sredino in naredite otok ter zaprete s treh strani s sedežnimi elementi, kar je izjemno zanimivo. Seveda morajo biti zaradi tega zelo lepo oblikovane z vseh strani.

Klasične sedežne garniture pa se največkrat postavljajo ob stene ion v kote prostorov. Lahko so velike, udobne, mehke in oblazinjene ali bolj preproste in minimalistične. Odvisno je od vašega okusa in opreme prostora, kot je pohištvo. Ozreti pa se je treba prti izbiri sedežnih garnitur tudi na stene in na tla, kakšne barve sta, katerega materiala in kakovosti. To pa zato, da bo estetsko in prijetno na pogled, ker se takrat bolje počutimo v takem prostoru.

Posebne in prestižne sedežne garniture so višjega cenovnega ranga in sodijo v pisarne, direktorske prostore, kabinete ali dvorane in prestižne stilske hiše. Kupijo jih tisti, ki vedo kaj hočejo in to res tudi potrebujejo.  Med stilske sedežne spadajo tudi retro stili, ki se zgledujejo po oblikovanju iz preterite. Po navadi gre za dvosede ali tri sede, raztezljive kavče in zelo starinske oblike, ki so še vedno popularne. Tudi te sedežne so oleo udobne. Zaradi minimalizma pa tudi zavzamejo malo prostora in jih lahko postavite skoraj povsod v vsak pros tr, ker so atrakcija sama po sebi.