Tisk koledarja Magma Media

Na koncu leta vedno razmišljamo v podjetjih kaj bomo podarili svojim strankam, da se nas bodo zapomnile. Večkrat nam ideje odidejo iz glave, iščemo pa po drugi strani tudi nekaj ekstremnega in ne preveč dragega. Zelo lepo je, če ti mogoče kdo podari tudi kakšen koledar, posebej, če so not kakšne zanimive slike. Te slike so lahko tudi iz vašega podjetja pa ne smete pozabit napisat naslov vašega podjetja. Tisk koledarja je lahko hitro naročilo ter na koncu zelo lepo darilo nekomu, ki zna cenit malenkosti.

V Magma Media lahko naročite različne koledarje za različne namene. Čeprav imamo včasih doma ogromno koledarjev v času novega leta, ni nič narobe če si tudi mi zamislimo nekaj takega. V svoj koledar lahko namenimo svoje lastne fotografije. Tudi različne koledarje lahko si daste natisniti. Na spletni strani lahko vidite kakšne vse koledarje imajo na zalogi za tiskati. Vi se odločite kaj je za vaše podjetje najboljše. Tisk koledarja je zelo hitro in zelo kvalitetno. Kot sem že omenila, lahko na 12 strani si omislite vaše fotografije, to ne pomeni, da se morate vi osebno ali zaposleni slikati. Lahko slikate dejavnost s čim se ukvarjate v vašem podjetju.

tisk koledarja

Tisk koledarja lahko traja tudi samo 24 ur, zato je to res idealna prilika za vse tiste, ki se odločate v zadnjem trenutku. Takšni koledarji so tudi zelo priporočljivi za doma. V njega lahko vtisnete spomine tega leta in jih boste čez celo naslednjo leto obujali in se spominjali kaj ste vse doživeli. Lahko si omislite slike narave ali česa drugega. Tisk koledarjev je zadnje čase kar popularno, saj imeti svoj koledar na steni je res nekaj posebnega. Tudi sama naredim si koledar spominov že kar nekaj let. Je nekaj najlepšega, ko obrnemo mesec in se spomnimo kaj se je na teh slikah dogajalo in kje smo bili.