Garažna vrata

Potrebujete nova garažna vrata? Panela vam ponuja garažna vrata vseh vrst. Predstavil vam bom garažna vrata ki jih ponujajo, za več informacij pa si oglejte njihovo spletno stran http://www.panela.si. Panela vam ponuja industrijska, rolo, stranjsko drsna in pa dvižna garažna vrata. Vsa so zelo priročna, kakovostna in imajo zelo ugodne cene.

Najboljša izbira bi bila dvižna garažna vrata, ki so enostavna za uporabo. So zelo tiha. Odpiramo in zapiramo jih s samim pritiskom na gumb. Za zapiranje in odpiranje poskrbi električni pogon.  Vrata so tudi izolirana zato pozimi v vaši garaži nebo nikoli mrzlo. Panela nudi garažna vrata različnih barv in dimenzij. Dvižna garažna vrata imajo tudi elektronski senzor, ki zazna morebitne ovire  pod njimi. Pamela ponuja tudi rolo garažna vrata, ki vam ne bojo zavzele veliko prostora. Tudi njih poganja elektropogon. Če se bojite, da ko ravno potrebujete garažo in vam izpade elektrika, garaže ne boste morali odpreti je tudi ta skrb odveč, saj imajo rolo garažna vrata možnost, da jih dvignete ročno v primeru, da vam izpade elektrika.

Garažna vrata

Če veliko hodite v vašo garažo in iz nje in neradi neštetokrat odpirate in zapirate garažna vrata so prava rešitev za vas vrata za osebni stranjski vhod.  Ne samo, da vam bo samo bolj priročno, ampak boste s osebnim prehodom tudi ohranjali obstojnost vaših vrat saj jih boste odpirali in zapirali veliko manj.  Za kakšna podjetja pa so tukaj na voljo tudi industrijska garažna vrata ki so bistveno večja, bolj trde konstrukcije kateri je prilagojen tudi motorni pogon. Poudarek je na zanesljivosti in varnosti.  Vsa garažna vrata so iz vrhunskih materijalov, ki so odporni na poškodbe in udarce. Ob nakupu garažnih vrat prejmete še 10 let garancije na lamele in pa 5 let garancije na kakovosten nemški motor.