IR paneli

Potrebujete nov način segrevanja vaših stanovanj? Grelni paneli visoke kvalitete so prava rešitev za vas!

Dan danes ljudje razmišljajo, kateri način ogrevanja hiš bi izbrali. Pa naj vam predstavim IR panele, kateri so učinkoviti, enostavni za uporabo in ugodni. IR paneli so bele plošče, katere vas bodo grele.

Pa jih primerjajmo z radiatorjem. Radiator segreva zrak, kar pomeni, da gre topel zrak gor, hladen pa dol. To tudi povzroči dvigovanje prahu in alergenov, kar seveda noče nihče. To pa lahko enostavno rešimo z uporab IR panelov. IR paneli se v primerjavi z radiatorji razlikujejo v tem, da IR paneli neposredno segrevajo nas, in ne zrak. Delujejo podobno, kot bi bili na sončni svetlobi, katera nas greje. Še ena razlika je ta, da ko boste prižgali radiator, bo ta potreboval 15 minut, da se segreje, kar pomeni, da vas bo zeblo še 15 minut. IR paneli pa začnejo greti neposredno, kar pomeni, da vas bodo segreli takoj, ko jih boste prižgali.

Še ena prednost je enostavna montaža. IR panele lahko praktično namestimo, kamor želimo, ponavad jih pritrdimo na steno ali strop. Njihova uporaba je tudi zelo preprosta, saj jih samo prižgemo in to je to.

ir paneli

IR paneli se lahko uporabljajo tudi za preprečevanje oziroma uničevanje plesni. Plesen zna biti zelo muhasta zadeva, katero seveda noče imeti noben v svojem domu. Če imamo vlažno steno, IR panel preprosto obrnemo  v njo in panel bo poskrbel, da se bo stena posušila in tako preprečila nastanek plesni. Tako bomo tudi prihranili, ker nebomo potrebovali iskati drugih rešitev za odstanjevanje plesni. Moram pa tudi omeniti, da IR paneli nimajo negativnih posledic na zdravje in ne izločajo nobenih kemikalij pri segrevanju, kot recimo radiator in podobno.

Se zanimate za nakup IR panelov? V trgvoini Zdravo ogrevanje imate na voljo ugodne in kvalitetne IR panele za vaš dom. Pokličite jih še danes in prijazni svetovalci vam bodo na voljo za svetovanje.