Kvalitetna sezonska delovna obleka

Delate vsak dan v izrednih razmerah? Potrebujete novo kvalitetno sezonsko delovno obleko? V trgovini Pentiv je na voljo široka ponudba delovnih oblek

Delate zunaj in imate slabo kvalitetno bundo, tako da ste mokri v primeru slabega vremena? Nujno potrebujete novo sezonsko delovno obleko. V trgovini Pentiv lahko izbirate med široko ponudbo visoko kakovostnih bund, vse so vodoodporne in zaščitene pred vetrom in mrazom. Vsa oblačila so znamke Helly Hansen, kateri so znani po visokih kvalitetah in lepih dizajnih.

delovna obleka

Bunde imate v različnih dizajnih, tako da se najde prava za vsakega posameznika. Bunde imajo priročne žepe, v katere lahko spravimo osebne stvari ali pa delovno opremo in jih tako lahko obvarujemo pred dežjem. Rokavi bund so prilagodljivi, lahko jih zapnemo v zapestju s sprimnim trakom in tako nas ne bodo ovirali pri delu. Vsaka bunda ima lahko tudi zaščito brade, tako, da nas v mrzlih temperaturah in vetru ne zebe. Bunde uporabljajo vrvice za prilagoditev širine pasu, tako da se prilagodijo vsakemu uporabniku. Vsaka bunda je tudi dobro označena z odsevniki, da smo hitro opazni, sploh v temnejših razmerah. Pod sezonsko delovno obleko pa spadajo seveda tudi delovne hlače. Dežne hlače lahko pridejo z elastičnimi naramnicami ali pa brez. Hlače so 100% vodoodporne in elastične. V pasu imajo elastiko za prilagoditev. Take delovne hlače so nujno potrebne za delavce, kateri delajo zunaj po dežju ali pa opravljalo dela z vodo.

Kvalitetno sezonsko delovno obleko bi moral imeti vsak delavec v podjetjih. Tisti, kateri delajo v izrednih razmerah, pa potrebujejo še boljšo. Če je delavec pravilno opremljen za svoje delo, ga bo tako tudi bolj z veseljem in boljše opravljal. Nihče od delavcev, ki delajo zunaj in prične padati dež, nebi rad delal v takih razmerah z slabo delovno opremo, zato zagotovimo našim delavcem kvalitetno sezonsko delovno obleko.

V trgovini Pentiv imate na voljo poleg sezonskih delovnih oblek tudi delovne čevlje, halje in ostala delovna oblačila.