Spusti preko Bovca po jekleni žici

Si željan adrenalinskega doživetja, si želiš doživeti nekaj posebnega, nekaj nepozabnega, nekaj specialnega? Odpelji se v Posočje in doživi zipline v Bovcu po jekleni žici in boš zagotovo vse to doživel v pičlih treh urah. Spektakularni zip line spust po jeklenih vrveh traja vse skupaj kar tri ure, sicer ne v enem kosu, ampak štirikrat po 700 m. Med spustom preko vrhov dreves in med pticami doživite zipline v Bovcu kar s hitrostjo tudi do 60 km / h.

Vsekakor je zipline v Bovcu doživetje, ki ga ne boste nikoli pozabili in boste z velikim veseljem in navdušenjem opisovali svojim otrokom in vnukom ter ga vsekakor priporočali vsakomur, ki prav tako kot vi uživa v adrenalinskih doživetjih. Zip line spust si lahko privoščite s pomočjo spletne strani Moje darilo, kjer ga lahko za zgolj 55,00 EUR podarite sami sebi ali pa komurkoli vi to želite. Sam zip line spust pa je zelo dobro zavarovan, zato vas za vašo varnost ni potrebno prav nič skrbeti.

zip line

Pred samim začetkom zip line adrenalinskega doživetja bodo za vas poskrbeli izkušeni inštruktorji, vam vse do potankosti obrazložili, vas podučili kako in na kakšen način se morate med zip line spustom obnašati ter vse opremili s potrebno zaščitno opremo. Zaščitna oprema je varnostna čelada in varnostni pasovi oz. vrvi, s katerimi vas bodo s pomočjo škripca pripeli za jekleno vrv in že boste drveli preko vrhov dreves in pticami po pogorju Posočja. Velika večina adrenalinskih navdušencev se je vrnila ponovno in še enkrat podoživela vse, kar se med zip line spustom doživlja.

Prepričan sem, da če se boste tudi vi odločili za zip line, da si boste sigurno tudi vi želeli vsaj še enkrat spustiti med ptice in imeti veter v laseh ter da boste s seboj pripeljali tudi svoje prijatelje in znance ter skupaj z njimi doživeli še eno noro avanturistično doživetje, saj je zip line sigurno nekaj, kar ni mogoče doživeti kar tako, še posebej pa ne tovrstno kot je v Bovcu, saj je to edinstveni zip line v Evropi, zato ne odlašajte in kupite svojo karto za ta nori spust takoj zdaj preko interneta.