Zakaj je propolis pomemben za zdravje?

Propolis je čudovito zdravilo za vse tegobe in je super zdrav čebelji proizvod. Čebele ga naredijo za zdravje svojih mladic. Čebelar ga odvzame iz panja in lahko ga uporabimo zase. Na tej povezavi boste izvedli zakaj uživati propolis in kako ga lahko uporabite ter naročite kar na dom. Vsekakor pride za prehlade in imunski sitem propolis prav vsej družini, tako starejšim kot mladim in delovno aktivnim.

Pri čem propolis pomaga?

Propolis dejansko pomaga za vse težave, naj gre za bolečine v zobu, težave s kožo, imunski sistem ali druge bolezni in težave, jih lajša in odpravlja. Treba ga je redno uživati in zmerno ujemati nekaj časa, da se poznajo rezultati. Dobi se v obliki kapljiv ali  prahu, kakor vam bolj ustreza. Traja pa kar nekaj časa, tako da imate eno dozo za tudi do pol leta in se splača.

propolis

Za propolis je značilno, d mora biti naraven in ne sme biti nikakor predelan ali kako drugače pridobljen kot le od čebel, drugače ni prav nič učinkovit. Zato ga nabavite samo od preizkušenega proizvajalca, za katerega ste gotovi, da bo transparentno tudi vam pokazala, kako se pridobi njihov propolis

To zdravilo ali bolje rečeno preventivni ukrep je super uporabljati še pridne pride do težav, ker si izboljšate imunski sistem in do bolezni ne pride. Seveda morate pri tem upoštevati tudi zdravo prehrano in da ne uživate kakšnih res slabih zadev, imate slabe navade, ker vam potem niti to zdravilo nebo pomagalo.

Kako jemati čebelji pripravek?

Ni vam treba ta čebelji pripravek jemati prav vsak dan, oziroma lahko tudi prekinete za nekaj časa, pa potem nadaljujete, da bodo učinki že večji. Drugače se telo preveč navadi, pa se učinek lahko tudi zmanjša. To je enako kot pri vseh drugih zadevah, hrani sli  začimbah pa tudi zdravilih. Dejansko je propolis nekaj podobnega in se ga jemlje v  skladu z navodili, ki jih prejmete zraven s produktom.

Vsekakor pa se lahko obrnete na prodajalca in ga vprašate, če vas kaj zanima pred nakupom ali med samo uporabo, da vam lahko svetuje glede na svoje izkušnje in izkušnje s produktom. Za produkte iz propolisa ste gotovo do sedaj že slišali, ker gre za enega najbolj uporabljanih izdelkov za zdravje sploh poleg čebeljega medu.

Ali sem lahko na propolis lahko alergičen?

Le malokdaj se zgodi, da bi kdo bil alergičen na propolis, ker gre za produkt, ki je izjemno prijazen do človeka in ga lahko dejansko vsak konzumira. Čebele propolis naredijo iz rastlinskega prahu in ga naberejo na cvetovih različnih rastlin, ki svetijo in medijo. Če pa bi morda imeli kdaj kašne težave, kot je srbenje in pike ali rdečica, pa nehajte jemati produkt in se oglasite pri zdravniku, da ugotovi, ali je kaj narobe.

Pravzaprav, če jemljete propolis prav, bi moral odpravljati tudi alergije, ker čisti telo, vendar sami veste, da smo ljudje zelo različni in in nujno, da je tudi za vas tako. Narejen je zato, da brani telo pred tujki in virusi predvsem, zato naj ne bi smela se alergija pojaviti. Razen zelo redkih primerih, ko je telo tako zasičeno  strupi ,da silovito odreagira.