Roletarstvo Senca

Roletarstvo Senca na svoji spletni strani http://rolete-senca.si nudi širok spekter izdelkov za vašo hišo ali stanovanje, ki vam bodo nudili zaščito pred poletno pripeko in insekti. Poleg tega pa bodo z estetskimi garažnimi vrati zaščitili tudi vašega jeklenega konjička. V njihovem prodajnem programu boste našli rolete, notranje in zunanje žaluzije, lamelne zavese, komarnike, tende in markize ter alu-rolo vrata.

Podjetje Roletarstvo senca vse te izdelke izdeluje, prodaja, montira in servisira. Seveda pa bodo za vas predhodno opravili tudi vse meritve in vam svetovali, kateri izdelki bodo najprimernejši za vas in za vaš objekt.

rolete6

V zadnjem obdobju so klimatske razmere vse bolj ekstremne, zato zahtevajo od nas, da poskrbimo za kvalitetno zaščito pred njimi. V poletnih mesecih znajo biti temperature zelo visoke, zato je že z vidika zdravja in ne samo zaradi udobja pomembno, da se čimbolj zaščitimo. Izdelki, ki jih lahko dobite pri podjetju Roletarsrtvo Senca bodo za to poskrbeli. Velik nabor izdelkov, ki jih nudijo bodo ohladili vaš bivalni prostor na zdrav način, hkrati pa bodo preprečili, da bi vas ob odprtih oknih ali vratih motil nadležen mrčes.

Če boste izbrali rolete je to najboljša izbira, s katero boste zatemnili vašo hišo ali stanovanje tudi do 100%, hkrati pa boste zagotovili tudi toplotno i zvočno izolacijo. Ker je roletni plašč opremljen z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu, pa se boste z njimi zaščitili tudi pred vlomilci.

Preprostejša oblika zasenčitve vašega bivalnega okolja pa so žaluzije. Z njimi ne boste imeli problemov pri vzdrževanju, hkrati pa si boste še polepšali vaš dom. Izbirate pa lahko med zunanjimi in notranjimi žaluzijami.

Pri odločitvi, katero podjetje izbrati je zelo pomembno, da vam izdelek ne le prodajo, ampak vam ga tudi ob vsakem času popravijo, v kolikor se za to pokaže potreba. V podjetju zagotavljajo, da vam bodo izdelek popravili že v enem dnevu, če se bo za to pokazala potreba.