Servis garažnih vrat

Garažna vrata nam omogočijo varnost osebnih stvari, avtomobila in pa varnost pred vhodom v našo hišo ali pa stanovanje. Se pa zgodi tudi to, da se pri teh garažnih vratih kaj zalomi in potreben je servis garažnih vrat. Čedalje pogosteje se uporabljajo garažna vrata, saj so zelo enostavna za odklepanje in pa zaklepanje, hkrati pa so tudi zelo praktična in uporabna. Daleč najbolj kvalitetna garažna vrata ima podjetje Vrata Zorman, kjer vam je na voljo tudi servis garažnih vrat. Tam imate izbire garažnih vrat na pretek. Seveda, v primeru, če se vam kaj pokvari, pa vam nudijo servis garažnih vrat. Kaj pa njihov servis garažnih  vrat vsebuje?

servis garažnih vrat
Vsekakor servis garažnih vrat vsebuje mehanski pregled. Kaj to pomeni? To je namreč pregled vseh ključnih elementov vrat in to so: vsi gibljivi deli, koluti, pletenice, vzmeti, tečaji in pa kolesca, tam vam tudi pregledajo vse vijake, če je res vse v redu. Opravili vam bodo manjša popravila poškodb, potem pa bodo vaša vrata tudi uravnovesili. Sledi pa tudi čiščenje vrat in mazanje vseh delov, ki so gibljivi in to s spreji.

Servis garažnih vrat je sestavljen iz dveh delov. Mehanski pregled je bil prvi del, sedaj pa sledi še drugi. Drugi del servisa garažnih vrat je pregled elektronike. Ta pa vsebuje nastavitev končne pozicije vrat. Temu bi lahko rekli kot neko resetiranje in ponovna nastavitev pozicij in pogona vaših garažnih vrat.

Vsekakor servis garažnih vrat ni ravno majhen zalogaj za vašo denarnico, ampak če je potrebno to opraviti se to mora tudi zgoditi. Podjetje Vrata Zorman pa poskrbi za kvalitetno opravljeno delo in seveda, da bo to le ugodno. Pogosto pa se ljudje sprašuje, kako potem vzdrževati garažna vrata. Če uporabljate garažna vrata kar intenzivno, je potrebno, da opravljate servis kar letno, saj boste le tako obdržali vaša garažna vrata še vrsto let. Pomembno je, da dobro skrbite za garažna vrata, da ne bo v prihodnosti prišlo do težav.